Felnőttképzés. Észak-Magyarorszá

Célkitűzéseink között szerepel a digitális írástudás minél szélesebb körben történő terjesztése – ezzel hozva létre azt az alap tudást, amely egyre inkább nélkülözhetetlenné válik, hiszen a XXI. század digitális analfabétája az információszerzésben, feldolgozásban és annak továbbadásában behozhatatlan hátrányba kerül. Napjaink irodája elképzelhetetlen a gyors, pontos munkát segítő szoftverek nélkül. Ezek a programok nélkülözhetetlenek, de önmagukban semmit sem érnek – szükség van az Emberre, aki ezeket a lehetőségeket maximálisan ki tudja használni.
A készség szintű digitális írástudás a gyakorlati informatikai tudás mellett egyéni (szakmai) fejlődési lehetőséget is biztosít. Az informatika gyors fejlődése miatt nem lehetséges olyan tudást átadni, amely hosszú éveken keresztül biztosítja a végzett hallgatók tudásszükségletét. Azonban megadható az a stabil alap, amelyre már lehet építkezni az élethosszig tartó tanulás során és folyamatos továbbképzési, fejlődési lehetőséget biztosítunk.
OKJ Tanfolyamok: Mérlegképes könyvelő tanfolyam, Adótanácsadó tanfolyam, Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam, Személyügyi ügyintéző tanfolyam, Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő tanfolyam, Ingatlanközvetítő tanfolyam, Kereskedő, boltvezető tanfolyam, Logisztikai ügyintéző tanfolyam, Töltőállomás kezelő tanfolyam, Munkavédelmi technikus tanfolyam, Építési műszaki ellenőr I-II. tanfolyam, Biztonsági őr tanfolyam, Könnyűgépkezelő tanfolyam, Vendéglős tanfolyam, Vendéglátó eladó tanfolyam, Óvodai dajka tanfolyam, Utazás ügyintéző tanfolyam, Protokollügyintéző tanfolyam, Idegenvezető tanfolyamOKJ képzéseink teljes kínálata

Public Fülöp Henrik – „IOSZAI”