ECDL- NJSZT- FÉLNÖTTKÉPZÉS!

A komplex képzés érdekében létrehoztunk egy akkreditált ECDL vizsgaközpontot is. Felkészítő tanfolyamok, vizsgák szervezésével nemzetközi szinten elfogadott bizonyítvány megszerzésére teremtettünk lehetőséget.
Az ECDL (European Computer Driving Licence) az Európai Unió által szakmailag támogatott, egységes európai számítógép-használói bizonyítvány. Elsősorban a felhasználói ismereteket, az informatikai írástudás meglétét igazolja a megfelelő szintű elméleti- és gyakorlati készség elsajátításával. Egyszerű, konkrét követelményrendszere, moduláris formája számos előnyt jelent – emellett készségeket alakít ki, amelyek a hardver és szoftver típusától függetlenül bármilyen számítógép használatánál biztosítják az alapvető alkalmazásokban való jártasságot. Mivel előképzettséget nem igényel, az ECDL ismereteket bárki könnyedén elsajátíthatja, így további egyéni fejlődési lehetőségek nyílnak meg a képzésben résztvevők előtt. A képzés minőség-orientált: a nemzetközi ECDL Alapítvány által felügyelt vizsgarendszerre épül.
Az ECDL bizonyítványnak több típusa van a modulok száma szerint csoportosítva, például ECDL, ECDL Start, ECDL Advanced, ECDL Select – így még jobban alkalmazkodik a képzésben résztvevők egyéni tudásszintjéhez, igényeihez.
Programakkreditált képzésünk, az „Emelt szintű Office használata az irodában” szintén az alap gyakorlati informatikai tudás elsajátításával teremt lehetőséget a munkahelymegőrzésre, továbblépésre. Moduláris felépítése lehetőséget ad az egyéni képzési igények megvalósítására is.
A képzés jól megtervezett moduljai lehetővé teszik, hogy kizárólag azok a témák kerüljenek oktatásra, amelyekre valóban szüksége van az érdeklődőnek. A modulok az alaptól a haladó szintig biztosítanak oktatást a Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access programok eredményes napi használata érdekében.

További lehetőségek:

OKJ Tanfolyamok: Mérlegképes könyvelő tanfolyam, Adótanácsadó tanfolyam, Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam, Személyügyi ügyintéző tanfolyam, Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő tanfolyam, Ingatlanközvetítő tanfolyam, Kereskedő, boltvezető tanfolyam, Logisztikai ügyintéző tanfolyam, Töltőállomás kezelő tanfolyam, Munkavédelmi technikus tanfolyam, Építési műszaki ellenőr I-II. tanfolyam, Biztonsági őr tanfolyam, Könnyűgépkezelő tanfolyam, Vendéglős tanfolyam, Vendéglátó eladó tanfolyam, Óvodai dajka tanfolyam, Utazás ügyintéző tanfolyam, Protokollügyintéző tanfolyam, Idegenvezető tanfolyamOKJ képzéseink teljes kínálata

Public Fülöp Henrik – “IOSZAI”