4.Digitális Esélyegyenlőség (DE!) Konferencia 20. rész

Rátai Dániel azt a saját fejlesztésű Leonar3dó programot mutatta be, melyet a kaliforniai TechMuseum of Inno-vation nemzetközi tekintélyekből álló zsűrije a világ öt legjelentősebb innovációja közé sorolta oktatási kategóriában.

A program egyszerű átjárást biztosít a kétdimenziós megjelenítésből a 3D-s virtuális valóságba. Felhasználásának lehetőségei szinte beláthatatlanok: az oktatástól az egészségügyig már számtalan alkalmazás elérhető, és folyamatosan fejlesztik az újabb kéréseknek, igényeknek megfelelően.

Egyszerűen kezelhető, valódi funkcionalitást biztosít, felhasználóbarát, és nem utolsósorban elérhető árú, ezáltal széles körökhöz juthat el. Valóban új dimenziót nyit a felhasználók számára. A speciális 3D-s egér – madár, az aktív, fejpozíció követő szemüveg, a kamera nélküli infravörös detektálási rendszer és a jól megírt szoftver egysége biztosítja a könnyen megtanulható kezelést, a sokrétű felhasználást.
cikk folytatódik a következő résszel!    Az informatikai oktatás és az informatikai képzések felnőttképzésben való fontossága napjainkban kiemelkedő szerepet játszik a felzárkóztatásban és az esélyegyenlőség megvalósulásában!

Fülöp Henrik
Felnőttképzés
IOSZIA
NJSZT