Napközis tábor Gyöngyösön!

A tábort az “IOSZIA”és a Gyöngyös,  vonzáskörzetében kialakult igény keltette életre, hogy a nyár folyamán a gyermekek kreatívan és tartalmasan töltsék idejüket, és sajátítsák el az angol nyelv, játékos informatika alapjait. A gyerekek sokkal fogékonyabbak a nyelvek játékos elsajátításában, mint a felnőttek.

A gyöngyösi és Gyöngyös környéki szülőknek is megnyugtató érzés, hogy gyermekük biztonságban van, hasznosan tölti a szabadidejét és kiválóan érzi magát, amíg ő dolgozik.
A gyerekek számára a tábor minden pillanata élményt jelent. Vidám játékok és feladatok segítségével fejlesztik szókincsüket, nyelvtudásukat, kézügyességüket, miközben remek a hangulat és nagyszerűen érzik magukat a társaikkal.

A táborban az angol nyelv játékos, vidám megismerése és elsajátítása kap fő szerepet. A napi 3 angol foglalkozás alatt sok angol nyelvű vetélkedő, játék, készségfejlesztő program van.
A szórakoztató tanulás mellett figyelembe vettük a gyermekek tudásszintjét és képességét is. Fontosnak tartjuk a gyermekek egyéb kompetenciájának a fejlesztését is. Az egy hét alatt az angol nyelvi tudás fejlesztésén túl kézügyességüket és kreativitásukat is fejlesztjük.

A táborban nagy tapasztalattal rendelkező szakképzett pedagógusok foglalkoztak a gyermekekkel.

A délelőtti élmény gazdag nyelvi foglalkozások mellett, délutánonként a sport veszi át a helyet. A gyöngyösi uszoda úszóoktatója fejleszti a gyermekek úszás tudását.
A kompetencia alapú oktatás és az esélyegyenlőség jegyében elindult a gyöngyös és vonzáskörzetébe tartozó gyermekek fejlesztése és gondozása egy jobb és szebb jövő érdekében!
Amire kiemelten figyelünk: Digitális írástudásDigitális esélyegyenlőségDigitális analfabetizmusNyelvi készség felmérés – Nyelvi készség fejlesztése – Nyelvvizsgáztatás Nyelvvizsga felkészítésTehetség gongozás, tehetség pontTanulópontFelnőttképzés
Írta: Fülöp Henrik