Olcsó nyelv tanfolyam és intenzív felkészítő gyöngyösön!

Olcsó nyelv tanfolyam és intenzív felkészítő gyöngyösön!

Kiemelten kezeljük a nyelvoktatás kérdését is, különösen az angol és német nyelv oktatását. Az oktatásban résztvevők életkori, személyiségi, szociális jellemzői és előképzettsége, tanulási szokásai merőben eltérőek lehetnek. Tanítási módszereink igazodnak a speciális igényekhez, szükségletekhez – sajátossága a beszédközpontúság, a mindennapi kommunikációra való felkészítés. Fontosnak tartjuk, hogy a képzésekben résztvevők megszerzett ismereteiket alkalmazni tudják akár munkájuk, akár a hétköznapi élethelyzetek során.

A hazai és nemzetközi szinten is akkreditált ECL nyelvvizsgaközpont vizsgahelyeként általános nyelvvizsga bizonyítvány megszerzésére biztosítunk lehetőséget, a gazdasági és műszaki szakmai nyelvi igények kielégítését a Budapesti Műszaki Egyetem Nyelvvizsgaközpontjának szerződött partnereként tudjuk biztosítani.

Így a régióban egyedülálló módon általános és szakmai nyelvvizsga megszerzésére is van lehetősége a tanulni vágyóknak egy helyszínen.

Vizsga időpontok:
Angol és német nyelvből:
2010. február 12 /B1,C1 szint/ és 13. /B2 szint/! Jelentkezési határidő: 2010. január 14!
Angol, német, orosz nyelvből:
2010. április 15. /A2 szint/, április 16. /B1, C1 szint/, április 17. /B2 szint/! Jelentkezési határidő: 2010. március 18.
Angol, német nyelvből:
2010. június 18. /B1, C1 szint/, június 19. /B2 szint/! Jelentkezési határidő: 2010. május 20.
Angol, német nyelvből:
2010. október 1. /B1, C1 szint/, október 2. /B2 szint/! Jelentkezési határidő: 2010. szeptember 2.
Angol, német, orosz nyelvből:
2010. december 2. /A2 szint/, december 3. /B1, C1 szint/, december 4. /B2 szint/! Jelentkezési határidő: 2010. november 8.
Az ECL nyelvvizsga gyakorlatias, azt méri, hogy a jelölt képes-e a különféle élethelyzetekben, a hivatással/foglalkozással összefüggő, illetve személyes/magánéleti szituációkban, szóban és írásban kommunikálni. Nyelvvizsgaszintek: A2 /belépő/, B1 /alapfok/, B2 /középfok/, C1 /felsőfok/.
Összehasonlíthatóság, megbízhatóság!

Jelentkezés, érdeklődés:
Telefon: 37-301-649
e-mail: ecl@ioszia.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bővebb info: www.ecl.ioszia.hu

public: Fülöp Henrik  “ioszia”

További OKJ tanfolyamok 2010 szeptemberétől!

OKJ képzések

Informatika
Gazdasági, ügyvitel képzések
Ipar, gépész
Logisztika
Hegesztő
Egyéb
Kereskedelem
Vendéglátás, idegenforgalom
Vagyonvédelem, villamosság