Megkérdeztük: Önnek mi a véleménye a benzinár emeléséről?

– Nem meglepő, a nyári szezonban mindig emelik az üzemanyagok árát. A csökkentése reálisabb lenne, akkor többet utaznának autóval az emberek, így megtérülne a forgalmazók vélt kiesése – mondta a kemecsei Nagy Lajos.

Kazár Rebeka

Kazár Rebeka


Kazár Rebeka
most készült a jogosítvány megszerzésére. – Felháborítónak tartom a folyamatos emelést. Meddig mehetnek még feljebb az üzemanyagárak? Elkeserítő ez a nyereségvágy, így nem éri meg jogsit csinálni – tette hozzá a buji lány.

Lánczi Anita

Lánczi Anita

– A családban általában apa tankol, gyakran panaszkodik a benzin árára. Én is szeretnék jogosítványt, de csak akkor fogok kocsiba ülni, ha nagyon muszáj – válaszolta a kislétai Lánczi Anita.

Kovács Emese

Kovács Emese

A nyíradonyi Kovács Emese szerint gáz a benzin árának emelkedése. – Van autónk, de csak akkor használjuk, ha a szomszéd városba vagy távolabb utazunk, egyébként vonattal vagy busszal járunk.

Rékási László

Rékási László

– Elég sokat kivesz az ember zsebéből a tankolás, ezért is járok hét közben biciklivel dolgozni – mondta a nyíregyházi Rékási László.

Kányási Nóra

Kányási Nóra

Kányási Nórának van jogosítványa, de ritkán engedheti meg magának a kocsikázást. – Utálom, hogy olyan drága a benzin, hogy a legközelebbi városba sem tudok átautózni. Inkább a tömegközlekedést választom, az pénztárcabarátabb – vélte a hajdúszoboszlói lány.

A SZON LEGFRISSEBB HÍREI A CÍMLAPON: KATTINTSON IDE!