Dr. Papp Csabát nevezték ki a Szabolcs megyei önkormányzat jegyzőjévé

Nyíregyháza, 2013. július 16., kedd (MTI) – Papp Csabát nevezte ki megyei jegyzőnek Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat közgyűlésének elnöke – tájékoztatta a helyhatóság közleményben kedden az MTI-t.

A 47 éves, jogi és bölcsészvégzettségű Papp Csaba a hétfőn nyugdíjba vonult Fazekas János főjegyzőt váltja a tisztségben. (Az új önkormányzati törvény értelmében a posztra újonnan kinevezettek már nem főjegyzői, hanem megyei jegyzői címet viselnek.)

Papp Csabának mintegy tízéves közigazgatási gyakorlata van. A megyei önkormányzati hivatalban több mint négy éve dolgozik, eleinte az önkormányzati és jogi osztály, majd a területfejlesztési, koordinációs és önkormányzati csoport munkatársaként látott el jogi és koordinációs feladatokat.

Aktívan részt vett a megyei területfejlesztési koncepció előkészítésében, közreműködött az önkormányzat törvényes működésének biztosításában – olvasható a közleményben.

A tisztséget pályázat útján nyerte el Papp Csaba, akit a közgyűlés elnöke július 16-tól határozatlan időre nevezett ki megyei jegyzőnek.

– MTI –

A SZON LEGFRISSEBB HÍREI A CÍMLAPON: KATTINTSON IDE!